Veiligheidsfolie

Scholen en kinderdagverblijf zijn gebaat bij een veilige omgeving.

Ruiten in een schoolgebouw horen daar zeker bij. Transparante veiligheidsfolie kan daar een belangrijke bijdrage aanleveren. Deze folies zijn scherfbindend, zodat bij een ongelukje niet het hele raam meteen aan diggelen is met alle scherpe brokstukken. In een aantal gevallen is gebruik van deze bescherming zelfs verplicht gesteld.

Inbraakwerende folie

Er zijn diverse foliesoorten met een inbraakwerende werking.

Variërend in dikte en kwaliteit maakt een goede keuze uw ruit makkelijk 25 keer sterker. Men heeft dan behoorlijk gereedschap nodig om dit kapot te krijgen. Raam blijft namelijk in de sponning hangen. en dat kost het inbrekersgilde teveel tijd. Folie wordt nagenoeg onzichtbaar aangebracht. Bij juiste montage verlenen een aantal verzekeringsmaatschappijen korting op de premie.

UV-werende folie

Veel winkeliers kampen met het probleem dat de collectie in etalages hopeloos verkleurt onder invloed van UV straling van de zon. Deze producten woerden onverkoopbaar wat een behoorlijke kostenpost oplevert. Deze derving valt grotendeels te voorkomen door gebruik te maken van UV-werende folies. Deze transparante folie wordt praktisch onzichtbaar aangebracht, zo blijft de etalage er stralend uitzien. Bijkomend voordeel is scherfbindend vermogen, waardoor na een ongelukje of bal door de ruit de geshowde producten niet de afvalcontainer in hoeven.

Nijverheidsweg 9 G

3433 NP Nieuwegein

Tel.: 030-6302520

vraag@030reclame.nl