Digital Signing is niet meer weg te denken in de huidige vorm van communicatie. In winkelcentra, retail, sportscholen, wachtruimtes, op beurzen en in het reguliere bedrijfsleven wordt dagelijks gebruik gemaakt van deze vorm van communicatie. Voorheen nog onder de naam narrow casting. Maar die term dekt de lading al lang niet meer. Uitgegroeid van een informatiescherm in (groot)winkelbedrijven tot aan grote billboards langs snelwegen. En alle vormen daartussen. denk bijvoorbeeld aan een digitaal stoepbord.


Content of boodschap kan op afstand samengesteld worden, waarna het klaar is om te uploaden.  En binnen enkele seconden verschijnt de boodschap op het display. Meerdere beeldschermen met dezelfde en/of verschillende content kunnen eenvoudig worden aangestuurd. De software is web-gebaseerd (in de cloud), dat wil zeggen dat er alleen een internetbrowser en verbinding nodig is om de campagnes te publiceren en te plannen. Hierdoor is het beeldscherm ook van buitenaf te beheren.

Iphone Stand Alone zuil
Naast verschillende beeldschermen van bekende merken bieden wij de mogelijkheid om uw digital signing te presenteren via deze modern en strak vormgegeven iPhone Style Zuilen en Iphone Style Wallmounts. Deze eyecatcher is voorzien van een mediaplayer waardoor u altijd het beheer over uw beeldscherm heeft. Zo kunt u eenvoudig inspelen op actualiteiten. Deze iPhone Style Zuilen en Iphone Style Wallmounts zijn verkrijgbaar in verschillende formaten met Touch of Non-touch
screen inclusief 2 jarige cloud licentie en 2 jaar on-site garantie. Tevens zijn ze te wrappen in uw eigen design en kunnen wij de content voor u ontwerpen en beheren.
Voor meer informatie neem contact met ons op, klik hiervoor op de informatieknop.

Nijverheidsweg 9 G

3433 NP Nieuwegein

Tel.: 030-6302520

vraag@030reclame.nl